Ock

Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği’nce okula destek amacıyla bir program düzenlendi. Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Akçaabat İmam-Hatip Okulu’nun Okul Aile Birliklerinin düzenlediği yardımlaşma ve dayanışma yemeği kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi

Ock

Her yıl düzenli  olarak Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce organize edilen İmam  Hatipler arası Hafızlık yarışmasının okulumuz için elemeleri   11 Ocak 2013 tarihinde okulumuz salonunda yapıldı.

Ock

Her yıl düzenli  olarak Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce organize edilen İmam  Hatipler arası Hitabet yarışmasının okulumuz için elemeleri   11 Ocak 2013 tarihinde okulumuz salonunda yapıldı.

Yarışmanın jüri üyeliğini okulumuz öğretmenlerinden

Ock

Din Öğretimi Genel  Müdürlüğünce her yıl düzenlenen İmam Hatip Liseleri arası Kuranı Kerim güzel okuma yarışmasının okulumuz içi elemeleri  9 Ocak 2013 Çarşamba günü öğleden sonra okulumuz salonunda  gerçekleştirildi.

Ock

Her yıl düzenli  olarak Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce organize edilen İmam  Hatipler arası ezanı güzel okuma yarışmasının okulumuz için elemeleri   10 Ocak 2013 tarihinde okulumuz salonunda yapıldı.

Ock

Trabzon Müftüsü Veysel ÇAKI ile Akçaabat Müftüsü Ramazan TEKİN Akçaabat Anadolu İmam – Hatip Lisesi müdürü Alaattin DURNA’ ya iadeyi ziyarette bulundular.

Ara

M.E.B Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğünce organize edilen İmam-Hatip Liseleri arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Karadeniz Bölge Birinciliği Yarışması 29 Nisan Pazar günü Remzi Düğün Salonunda yapıldı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından tertip edilen İmam Hatip Liseleri arası 3.Arapça bilgi yarışması Trabzon Fen Lisesi Konferans salonlunda gerçekleştirildi.

Okulumuz Gezi Tanıtma veTurizm Kulübü Rehber Öğretmenleri
Bedriye BEKTAŞ ile birlikte Gümüşhane ilinin Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyünde bulunan Tomara şelalesine ve Maçka ilçemizdeki Tarihi Sumela Manastırına muhteşem bir gezi düzenledi,

Ara

Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesinin Kutlu Doğum Haftası nedeniyle organize ettiği etkinlik 12 Nisan Perşembe günü Kültü park Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.Oldukça kapsamlı bir şekilde hazırlanan geceye öğrenci velilerinin yanı sıra protokolün de ilgisi yoğun olurken,birçok kişi oturacak yer bulamadığından programı ayakta izlemek durumunda kaldı.

Ara

Liseler arası münazara yarışmasında okulumuz Akçaabat Anadolu . İmam Hatip Lisesi Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi’yle karşılaştı.
Cumhuriyet İ.Ö.O’da yapılan münazaranın konusu “ Trafik kazalarını önlemede kanun mu etkilidir, eğitim mi?”

Ara

Akçaabat Anadolu İmam – Hatip Lisesi yıl boyu katıldığı Futsal Voleybol, Atletizm, Satranç, Masa Tenisi gibi spor etkinliklerinin yanı sıra okul içinde de spor kulübünün organize ettiği ve sınıflar arası turnuvalara geniş katlım sağlandığı yarışmalar da tam bir spor şöleni yaşandı.Okul içi faaliyetlerimizde sınıflar arası kızlar Voleybol maçları ( 10 takım ), ferdi kız - erkek Masa Tenisi, Kız Erkek Satranç yarışmaları yapıldı.

Ara

Ülkemiz, 23 Ekim 2011 tarihinde Van’da yaşanan yüzlerce vatandaşımızın ölmesine binlercesinin de yersiz yurtsuz kalmasına sebep olan depremin yaralarını sarmaya çalışıyor