Şbt

Öğretmenlerimizin, çalışmalarını ve toplantılarını rahat ve mustakil bir odada gerçekleştirebilsinler diye öğretmenler odasının yakınında zümre çalışma odası hazırladık.

Şbt

Okulumuza yönlendirilebilecek öğrencileri ve okulların durumlarını görüşmek maksadı ile ilçemiz Atatürk İlköğretim Okulu Müdürünü Yaşar YAZICI beyi ziyaret ettik.

Şbt

Baharın yaklaşması ile birlikte okul müdür yardımcımız ve beden eğitimi öğretmenimiz Serap USTA´nın rehberliğinde spor müsabakalarımızın ilkine  masa tenisi turnuvası ile başladık.

Şbt

Öğrencilerimize Hüsn-ü Hattı tanıtmak, sanata olan ilgilerini artırmak amacı ile Hat sergisi düzenledik.

Şbt

Akçaabat Anadolu İmam Htip Lisesi olarak velilkerimizin eğitim öğretimin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanmakta ve bu anlayışla´´Evin Okula Yaklaşması ve Değişen anne Baba Rolleri Projesi´´ çerçevesinde Okulumuzda velilerimize yönelik seminer verilmiştir.

Ock

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi 1.Dönem sonu raporunu hazırladık.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından tavsiye edilen konularda anne baba eğitimi seminerlerimiz okulumuz çok amaçlı salonunda okulumuz rehber öğretmenleri öncülüğünde devam etmektedir.

Ock

Okul idaresi, rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenleri işbirliği ile; öğrencilerimizin çalışma ortamlarını görmek, sıkıntılarını paylaşmak, velilerimizle fikir teaddisinde bulunmak ve neticede öğrencilerimizin okul başarılarını artırmalarına katkı sağlamak amacı ile planlayıp gerçekleştirdiğimiz  ziyaretlerinden birkaç fotoğraf karesi

Ock

Okulumuz Akademik Gelişim Danışma Kurulumuz tarafından 2017-2018 Yılı Çalışma takvimi hazırlanmıştır.

Ock

Peygamber Efendimizi daha iyi tanımalarına katkı sağlamak amacıyla 9,10,11,12. sınıf öğrencilerimize yönelik  ödüllü Siyer-i Nebi yarışması düzenledik.

Ock

Meslek dersi öğretmenlerimiz Bilal GAYDAN ve Mustafa YETİM öncülüğünde oluşturulan okul koromuz programlarıyla okulu tanıtmaya ve ses getirmeye devam ediyor.

Ock

Yabancı dili öğrencilerimizin günlük yaşamlarına dahil etmek, yabancı dili sevmelerine katkı sağlamak amacı ile okulun merdivenlerine yabancı dil metinleri yereştirildi.

Ock

İki yıldır uyguladığımız "Namazım Kurtuluşumdur" Adlı sabah namazı programımızı ve "Hayatı Anlamlandırmak İçin Biz Kitap Okuyoruz" Adlı kitap okuma programımızı Projeleştirip Trabzon Ar-Ge ye proje başvurusunda bulunduk.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu mesleki yarışmalarda okulumuzda dereceye girip ilde okulu temsil hakkını kazanan öğrencilerimize ödülleri verildi.