Nis

Kan bağışını teşvik ve öğrencilerin bilinçlenmesi amacıyla Kızılayın düzenlediği kan toplama etkinliğine okulumuzdan 50 ünite kan toplandı.

Mrt

9.Sınıflarımızdaki tüm öğrencilerimize Meslek Dersi Öğretmenimiz Harun ŞAHİN rehberliğinde Arapça Kelime Yarışması  yaptık.

Mrt

Okul koridorlarındaki dilek ve temenni kutularını açtık.  Kutulara atılan az sayıdaki dilek ve  şikayetleri komisyon üyelerimizle değerlendirdik.

Mrt

İl genelinde sanat, spor, iş adamı, ve yazar alanlarında ön plana çıkmış örnek şahsiyetler kapsamında Akçaabat Bedediyesi başkan yardımcısı Cevat BİRİNCİ´yi öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirmek üzere okulumuza davet ettik.

Mrt

Öğretmenlik mesleğinin vazgeçilmezlerinden olan sevgi, şefkat, merhamet, saygı, heyecan, azim, kararlılık, sabır, sebat ve fedakarlık değerleri ve kavramları üzerine öğretmenler arasında hasbihal gerçekleştirildi.Kültür ve medeniyetimizin eğitim öncülerinden örnek davranışlar ve düşünceler paylaşıldı. Yapılan zümre toplantılarında proje başvuruları tartışıldı. Trabzon Ar-ge´ye üç proje ile başvuru yaptık.

Mrt

İlçemizdeki önemli kurumlardan Akçaabat Devlet Hastenesini ve SGK müdürlüğünü öğrencilerimizle ziyaret ettik. Devlet hastenesinde bizlere Başhekim Yardımcısı Dr. Osman BULUT refakat ederken SGK´da kurum müdürü Hasan AKTAŞ kurumun görevi ve işleyişi hakkında öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Her iki müdürümüze de teşekkür eder ilçemize ve vatanımıza güzel hizmetler sunmalarını dileriz.

Mrt

Öğrencilerimizin Kur´an-ı Kerim derslerinden daha fazla istifade etmeleri için zengin materyal ve ses sistemi ile desdekli U düzenine uygun Kura-ı Kerim okuma odası oluşturduk.

Mrt

Okulumuz mescidinde Meslek Dersi Öğretmenimiz Ali ÖZKURT ´un rehberliğinde altı öğrencimizin katılımıyla müezzinlik yarışması yaptık. Heyecanlı geçen yarışmada yarışmacı öğrencilerimizin tamamını  ödül verildi.

Mrt

Hacı Salih BEKİRYAZICI Hocamızın organize ettiği her cumartesi önce sabah namazı sonra kahvaltı etkinliğimiz devam etmektedir. Zaman zaman farklı camiler ve farklı kahvaltı ortamlarında düzenlenen bu etkinlikle hem dini ibadet alışkanlığı kazandırmak hemde öğrencilerimize sosyal ortamlar hazırlanması hedeflenmektedir.

Mrt

Okulumuz Sağlık ve Temizlik Kulübü, En Temiz Sınıf yarışma etkinliğiyle öğrencilerimize temizlik ve düzen konusunda yol gösterirken yarışmada birinci gelen sınıfı güzel bir geziyle ödüllendirmeyi hedeflemektedir.

Mrt

Günümüz bilgi ve teknoloji çağında Kuran-ı Kerim´in ilk emrinin ne kadar yol gösterici ve en çok ihtiyaç duyduğumuz ibadet olduğu ortadadır. Bizde bu vesileyle okulumuzda okumayı teşvik amaçlı ödüllü okuma yarışması düzenledik.

Şbt

Okulumuzu en güzel şekilde temsil eden  öğrencilerimiz Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu tarafından belirlenip ödüllendirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini Anma Etkinlikleri kapsamında ilçemizde yapılan resim ve kompozisyon yarışmalarında öğrencilerimiz ödül kazandı. Kompozisyon yarışmasında 12-L sınıfı öğrencimiz GİZEM ERBAŞARAN 1. olurken 12-G sınıfı öğrencimiz Yavuz Selim BAYRAM 2.olmuştur.  Ayrıca resim yarışmasında ise 9-B sınıfı öğrencimiz Metehan EYÜBOĞLU 1.olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Şbt

Okulumuzun koridor duvarları Ayet-i Kerime, Hadis-i Şerif ve Güzel Sözlerle daha etkin ve verimli hale getirilmeye çalışıldı.

Şbt

Öğretmenlerimizle bu ay Orta Öğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğini inceledik. Örnek uygulamalarıyla öne çıkan okullarımızdan Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettik.