May

Mezun olan öğrencilerimizin  ve herhangi bir yüksek öğrenim programını yerleşen öğrencilerimizin bilgisine rahatlıkla erişilebilmesi için okul sitemizde bir link oluşturduk.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Cemile ARSLAN´ın rehberliğinde 9.sınıflarımız arasında "Eğitimde Okulun ve Ailenin Rolü" konulu münazara yarışması yaptık.

May

Baharın gelmesiyle birlikte okul bahçemizi düzenleyip çiçeklendirdik.

May

Kut’ülAmare Zaferinin 102.yıldönümü programı Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 30/04/2018 tarihinde saat 14:00 Erol Günaydın Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Kut’ülAmare Savaşının dramatik gösterimi öğrenciler tarafından sergilendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda duygulu anlar yaşandı. Programın açılış konuşmasının ardından öğrenciler 55.dakikalık gösterilerini sergilediler. Programın hazırlanmasında emeği geçen, İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Hacı ZORLA,Akçaabat Belediye Tiyatrosu Görevlileri; Bülent MUMCU ve Recep ŞEN ‘e Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin DEMİRCİ tarafından plaket verildi.

Programda görev alan öğrenciler

29 Nisan 2016 Tarihinde İngilizlere karşı verdiğimiz mücadeleyi konu alan Kt-ül Amare Drama Ekibimiz 29 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezinde iki defa sahneye çıkarak gösterilerini başarıyla sergilediler. Dramda yer alan öğrencilerimiz:Özgür Durmuş, Mert yaprak, Yücel Demirci, Mert Çoban, Sezer Durdu, Metin Bayraktar, Selim Gür, Zikrettin Akbulut, Yusuf Topçu, Yusuf Ensar Kalılışım, Mehmet Zengin, Bedirhan Birinci, Melikşah Altuntaş,Yufuf Mirza Şentürk, Muhammet Bulut, Nagihan Mısır, Hayrunnisa Çoban, Sedanur Demir, Rabia Şahin Pelin Güner, Ceren Çiçek, Aleyna Işık, Miray Azaklı, Merve Azaklı.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Ahmet YILMAZ´ın rehberliğinde: Kriz Yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma konusunda öğretmenlerimizle tecrübe paylaşımı ve atölye çalışması yaptık. Yüksek lisansınını tamamlamış olan meslek dersi öğretmenimiz Maşite ÖZTÜRK´ün yönetiminde öğretmenlerimizle akademik çalışmanın öğretmenlere katkısını içeren bir söyleşi düzenledik

Nis

Öğrencilerimize Arapçayı sevdirmek, Arapçayla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla meslek dersi öğretmenimiz Maşite ÖZTÜRK´ün rehberliğinde okulumuz öğrencileri arasında Arapça etkinlik yarışması yaptık.

Nis

Öğrencilerimize İngilizceyi sevdirerek öğretmek, eğitim öğretim yılı boyunca öğrendikleri kelimeleri pekiştirmek amacıyla İngilizce Öğretmenlerimiz Betül SAĞIROĞLU, Sinan MUMCU ve Mine Şahin MUMCU rehberliğinde 9. sınıf öğrencilerize yönelik İngilizce kelime ezberleme yarışması yaptık.

Nis

Okulumuz Öğretmenlerinden Hilal Gülgün ve Tülay Tombul 19 Nisan günü 17 Şubat Anadolu Lisesi Konferans salonunda Kutsal Şehirler adlı panelde öğrencilerimizle bir araya geldiler.

Nis

Okulumuzun en önemli paydaşlarından olan veli ve öğrencilerimizin okulumuzla ilgili görüşlerini alarak kendilerine daha güzel hizmet sunabilmek için okulumuz veli ve öğrencilerine yönelik memnuniyet anketi yaptık.

Nis

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Süleyman TURAN´ın konuşmacı olarak katıldığı Kudüs´ün Tarihteki Yeri ve Önemi Program 20.04.2018 tarihinde Erol GÜNAYDIN Sanat Merkezinde Okulumuzun ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Şehitlerimizi saygıyla anmak, şehitliğin dinimizdeki değerini öğrencilerimize kavratmak maksadıyla  "Şehitlerimize Vefa" programı ve pano çalışması gerçekleştirdik.

Nis

Öğrencilerimizin üniversite seçimlerine katkı sunmak amacıyla başta ilahiyat fakültesi olmak üzere ilimizde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesini ziyaret ettik.

Nis

Öğrencilerimizde Tarih, Kültür ve Medeniyet şuuru oluşturmak, onların görerek öğrenmelerini sağlamak amacıyla okulumuzda tarih kültür ve medeniyet koridoru oluşturduk.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Melek POLAT´ın düzenlediği meslek tanıtım programları sınıfların ayr ıayrı katılımlarıyla devametmektedir.