Fazıl KAKMAZOĞLU - Müdür Yardımcısı

1976 yılında Trabzon İline Bağlı Akçaabat İlçesinde doğdu. İlkokula Işıklar Köyü Deremahallesi İlkokulunda bitirdi. Orta ve liseyi ise Akçaabat İHL´de tamamladı. 2001 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesiden mezun oldu. 28 Şubat sürecinden dolayı öğretmenliğe değil Akçaabat İlçesinde İmam Hatip olarak göreve başladı. 7 yıl İmam Hatiplik yaptı. Ardından Düzköy Müftülüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak çalıştı. 2010 yılında Bursa Karacabey Cumhuriyet İlköğretiminde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak öğretmenliğe başladı. 2013 yılında ise Düzköy Haçkalı Baba İmam Hatip Ortaokulu açılmasından dolayı adı geçen okula gönüllü olarak atandı. 2016 ayında Haçkalı Baba İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Akkaya Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür olarak görevlendirildi. 18 Ağustos 2017 tarihinde Müdür Yardımcılığı kadrosuna atandı. 20 Haziran 2022 tarihinde Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcılığına akabinde 1 Eylül 2022 tarihinde Proje Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığına atanmış ve halen burada görev yapmaktadır.