OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTISI ( YENİ )

Okul Aile-Birliği Genel Kurul toplantısı; aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 14.11.2015 Cumartesi günü saat 10.00’ de okulumuz kantininde yapılacaktır. Genel Kurul toplantısı sonunda sınıf öğretmenleriyle sınıflarda görüşülecektir. Toplantıya katılmanızı rica eder, saygılar sunarız.

SAYIN ÜYEMİZ,

G Ü N D E M:                                                                                                 Ferhat ORHAN

1-Açılış ve yoklama,                                                                                   Okul Aile Birliği Başk.

2-Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

3-Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçilmesi,

4-Okul Müdürünün konuşması

5-2014-2015 yılına ait Okul Aile Birliği yönetim kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi