Geleneksel Ramazan Bayramı Mezun ve Mensuplarımızın Bayramlaşması

Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları geleneksel hale getirilen bayramlaşma merasimini ramazan bayramı münasebetiyle okul binasında bayramın ikinci günü saat 13.00 gerçekleştirdi. Çok sayıda mezun öğrenci ve Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi müntesibinin katıldığı bayramlaşmaya İl Milli Eğitim Uzmanı Miktat EYÜPOĞLU , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet BAŞ,  Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı Musa BULUT, Talim Terbiye Kurulu Daire Başkanı Bekir ŞİRİN ve çok sayıda mezun öğrenci davetli katıldı. Bayramlaşmada okul müdürün açılış konuşmasından sonra Mezarlık Camii imamı Süleyman BULUT’ kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Miktat EYÜPOĞLU, Mehmet BAŞ ve Musa BULUT birer konuşma yaptılar. Katılan tüm davetlilere teşekkür ediyor, Herkesin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Yayın: 18.07.2016 - Güncelleme: 18.07.2016 15:20 - Görüntülenme: 260