2. Dönem 1. Sınavlara Hazırlık Denemesi Ödülleri

Her sınıf düzeyinde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Çanakkale Geçilmez Programından

Değerler Kulübü Çanakkale Programından

Ara

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un 87. Ölüm yıldönümü nedeniyle okulumuzda, Mehmet Âkif Ersoy'u Anma söyleşisi düzenledi.

TRABZON İLİ MASA TENİSİNDE OKULUMUZ 2. OLDU

1. Dönem Veli Toplantısı

Öğretmenler Gününden Görüntüler

Kas

Rehber öğretmenimiz Melek POLAT tarafından son sınıf öğrencilerinin katılımıyla öğrencilerimizin geleceğe dair yapacakları planlama, meslek seçimleri, sınav sistemi, sınava hazırlık aşamasında verimli çalışma yöntem ve tekniklerini kapsayan bir seminer verildi.

Kas

Tüm öğretmenlerin katıldığı toplantılarda sınıf içinde olumlu ve olumsuz öğrenci davranışları öğrenci odaklı değerlendirildi. Sınıf içinde olumlu ve olumsuz davranış sergileyen öğrenciler öğretmenlerin görüşleri alınarak belirlendi. Olumlu davranışları pekiştirmek ve olumsuz davranışları ortadan kaldırma adına neler yapılabileceği rehber öğretmen ve idarecilerin önerileriyle tartışıldı ve karara bağlandı.

Kas

Okul idaresi ve okul rehber öğretmenleri tarafından sınıf haritaları çalışması yapıldı.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Anadolu İmam hatip/ortaokulları vizyon belgesi kapsamında 6 aylık kalite takip sistemi sürecinde okulumuz  toplam 544 puan alarak il birincisi seçildi.