Kamu Hizmet Standartları

S.N

HİZMETİN  ADI

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

Kayıt Kabul (Aday Kayıt)

e-kayıt sistemiyle okula sözlü başvuru

10 Dk.

Kayıt Kabul (Kesin Kayıt)

1-TC.Kimlik No

Nakil ve Geçişler

1- Veli Dilekçesi

2- Veli İkametgâh Değişikliği

Öğrenci Belgesi

Öğrenci ya da velinin sözlü başvurusu

10 Dk

Öğrenim Belgesi (Ayrılan veya Mezun olan öğrenciye)

Velisinin ya da reşitse ilgili kişinin dilekçesi

Öğrenim Durum Belgesi

İlgili kişinin dilekçesi

Geçici Mezuniyet Belgesi

Diploması düzenlenmemiş olanlara sözlü başvurularında

Tasdikname

1- Veli veya reşit öğrencinin dilekçesi

2- Yazılı olarak vekâlet verdiği reşit kişilerin dilekçesi

Diploma

Mezuniyet Tarihlerini izleyen 20 gün sonrasında veli veya öğrenci sözlü başvurusuyla

20 Gün

İlköğretim Diplomasının İadesi

Okuldan ayrılan (Reşit) veya mezun öğrencilere dilekçe ile başvuru (Diplomanın arka yüzlerine son öğrenim durumları yazarak teslim edilir.

Parasız Yatılık ve Bursluluk

1-Dilekçe 2- Sağlık Raporu

3- Ailenin gelir durumunu gösterir beyanname

Bakanlığın Belirlediği Çalışma Takvimi

Öğrenci Devamsızlık Bildirimleri

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre ilgili tarihlerde idarece veliye iletişim araçlarıyla duyurulur.

Yönetmelik Hükümlerince

Okul Disiplin Kurulu Kararlarına itiraz

Dilekçe ( İlçe Disiplin Kuruluna gönderilir.)

Yetiştirme ve Sınavlara Hazırlama Kursları

Veli Dilekçesi

Yönerge Hükümlerince

ÖSYM adına başvuru hizmetlerinin alımı

ÖSS Kılavuz Bedeli (Her yıl ÖSYM ce belirlenir)

Kılavuzda belirlenen belgeler

Görev Yeri Belgesi

Personelin sözlü isteği üzerine

Hizmet Cetveli

Personelin sözlü isteği üzerine

Mesleki Açık Lise Kayıt

1-Diploma

2-Tasdikname

3-Nakil Belgesi

20 Dk.

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi veya başvuru eksiksiz belge ile yapıldığı halde, hizmetin normal iş akışında belirtilen sürede tamamlanmaması durumunda önce ilk müracaat yerine, hizmet yine sağlanmazsa ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri         :  Okul/Kurum Adı –Müdürlüğü                                                                      İkinci Müracaat Yeri    : İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İsim                             :                                                                                                                       İsim                             :

Unvan                         :  Okul Müdürü                                                                                                  Unvan                        :  İlçe Milli Eğitim Müdürü

Adres                          :                                                                                                                      Adres                           :

Tel                               :

Faks                            :                                                                                                                      Tel                                        :

e-Posta                         :                                                                                                                       Faks                             :

e-Posta                                    :

Yayın: 28.11.2019 - Güncelleme: 28.11.2019 10:35 - Görüntülenme: 452